Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21109 rendelés és 4108 boldog vásárló
Oldal:

Szezon:

Méret:


Oldal:

BARUM Bravuris 2 - ultra nagy teljesítményű gépjárművek nyári gumiabroncsa

A gyártás elindítása 2007 februárjától

Termék előnyök

Asszimetrikus mintázat
A futófelület biztosítja a vizes és a száraz tapadást. A kialakítás kiváló kezelhetőset garantál száraz és nedves úton egyaránt.

Jobb kezelhetőség
Az eltéli gumirő kialakítású és számú mintablokkok kialakításával elértéli gumik, hogy a külső él kormányzási mozdulatokat gyorsan átadja. Pontos kormányzás és kiváló egyenestartás jellemzi.
Az eltéli gumirő számú mintablokkok a belső oldalon, mely javítja a vízrefutási tulajdonságokat. Megnövekedett aqvaplaning ellenálló képesség és jó vezetéli gumisi komfort megnövekedett tapadás.

Hosszabb futásteljesítmény
Megnövekedett az élettartam az egyenletes talajfogás miatt. A futófelület kopásállósága javult a Bravuris mintához képest. Hoszabb élettartam.

Rövidebb fékút
Az optimálisan kialakított lamella eloszlás egyenletes blokk merevséget ad, ami rövidebb fékútat jelent vizes és száraz úton egyaránt.

 Kategóriák
Gyártók
Termék méretek