Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21815 rendelés és 4126 boldog vásárló

Szezon:

Méret:Határtalan vezetési élmény a tökéletes tapadásnak köszönhetően

A Continental a sportos ContiSportContact™ 5 gumiabroncsát  úgy fejlesztette ki, hogy az egyaránt alkalmas legyen a sportos személygépjárművek és a sportkategóriás SUV-ok technikai elvárásait kielégíteni. Ezzel az új abronccsal a mérnököknek sikerült a rendkívüli előd, a ContiSportContact™ 3 tulajdonságait is felülmúlni, és további jelentős előrelépéseket tenni. Így a ContiSportContact™ 5:

  • Rövidebb fékutat biztosít minden időjárási körülmény között
  • Tapadása kiválló és tökéletes biztonságot garantál kanyarokban
  • Csökkentett üzemanyag-fogyasztása és növelt futásteljesítménye szavatol tulajdonság

A mérnökök ezeket a kimagasló eredményeket az új fejlesztésű alapanyag-keverék révén érték el, amely a keletkező erőhatások maximális átvitelét teszi lehetővé, méghozzá mindezt rendkívül alacsony gördülési ellenállás mellett. A ContiSportContact™ 5 csúcsteljesítményét a speciális "Black Chilli" adalék biztosítja, amely az abroncs működése közben fellépő különböző frekvenciákat megfelelő módon használja.

Sebességindex: V/W/Y
Keréktárcsa átmérő: 17 - 20
Gumiabroncs szélesség: 205 - 255
zéria: 50 - 35Kategóriák
Gyártók
Termék méretek