Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21815 rendelés és 4126 boldog vásárló

Szezon:

Méret:Megjegyzés: FR-felni peremvédő ML-dörzsléc M-N-*-első szerelés XL-RF-RFD-C-erősített szerkezeti váz SSR-defekttűrő rendszer

CONTINENTAL ContiSportContact 3
Sportos gumiabroncsabroncs

Kompromisszumok nélküli, extrém és sportos biztonság
A sport autók támaszthatják a legkritikusabb igényeket egy abronccsal szemben nem utólsó sorban az irányíthatóság tekintetében. A gumi a jármű által elvárt tökéletes útkapcsolatot biztosítja, nagy sebbesség közben tekintélyes erőket átvíve, miközben változó útviszonyok között váratlan manővereket végzünk. A ContisportContact 3 asszimetrikus futó mintázata ezeknek az elvárásoknak megfelelően lett kifejlesztve.

Száraz úton, az új mintázat, kiemelkedő fékezhető irányíthatósággal rendelkezik, mert fékezés közben elnyeli a fellépő erőket.az előzőek eredménye képpen csökkent a fék út hossza.

Nedves útfelületen az egyedülálló csatornarendszere vezeti el a vizet, csökkentve a vízre futás esélyét.

Termék előnyei
- Hihetetlenül precíz irányíthatóság
- Rövidebb fékút száraz és nedves útfelületen
- Kitűnő védelem felúszás ellen

Technikai infók
Új asszimetrikus mintaelemek rövidebb fékutat biztosítanak
Hosszanti erők ébrednek az abroncsban fékezéskor. Ezek az erők a hosszanti mintaelemekben nyelődnek el. Ennek eredményeképen javul a fékezhetőség.

Hosszanti minta elemek

Az assszimetrikus biztonság javítja az irányíthatóságot
A hirtelen és erőteljes irányváltások a külső oldal felől keresztirányú erőhatásokat ébresztenek a futófelüleben. A kerekítéssel megtámasztott mintaelemek csökkentett deformációt engednek meg a mintázatban, ami nagy mértékben javítja az irányíthatóságot.

Oldalirányú megtámasztásKategóriák
Gyártók
Termék méretek