Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21815 rendelés és 4126 boldog vásárló
Oldal:

Szezon:

Méret:


Oldal:

Az új TS850

  • Növelt fékteljesítmény havas, jeges és nedves útfelületen
  • Kiváló vezetési stabilitás téli körülmények között
  • Egyedülálló gazdaságosság a csökkentett gördülési ellenállásnak és a növelt futásteljesítménynek köszönhetően

Optimalizált fékteljesítmény és irányíthatóság téli körülmények között

A nagyszámú kapaszkodóél és lamella jelentősen növeli a vonóerő-átadást és a fékteljesítményt havas és jeges útfelületen, valamint könnyebbé teszi az oldalerők átvitelét kanyarodáskor és nagy sebességű sávváltás során. Mindez tökéletes irányíthatóságot és kiemelkedő tapadást biztosít még extrém vezetési helyzetekben is.


Rendkívül rövid fékút jeges úton

A gumiabroncs fékezés közben az alapanyagában található különleges összetevőknek köszönhetően megolvasztja a jég felső nanorétegét. Az így keletkező vizet az átalakított ívű és dőlésszögű csatornák kimagasló hatékonysággal vezetik el az ablaktörlő lapátokhoz hasonló módon. Ez a technológia rendkívül jó fékteljesítményt, ezáltal egyedülállóan rövid fékutat biztosít.


Komfortos vezetés és mérsékelt gördülési ellenállás

A keményebb peremprofil és a megerősített peremrész együttesen rendkívül hatékonyan képes átvinni a kormányzáskor keletkező oldalirányú erőket. A gumiabroncs vállrészének rugalmassága révén csökken az energiaveszteség az abroncs rugózása során. Mindezen tulajdonságok együttesen rendkívül komfortos vezetést, tökéletes irányíthatóságot és kisebb gördülési ellenállást eredményeznek.

Teljesítmény összehasonlítás

Összehasonlítva az előd ContiWinterContact™ TS 830 abronccsal, a fejlesztőmérnököknek jelentősen sikerült javítaniuk az új gumiabroncs legfontosabb tulajdonságain. Például, a sebességtől függően az új abroncs fékútja akár egy autóhosszal is rövidebb lehet.Kategóriák
Gyártók
Termék méretek