Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21815 rendelés és 4126 boldog vásárló

Szezon:

Nincs elérhető termék ebben az összefüggésben

Megjegyzés: FR-felni peremvédő ML-dörzsléc XL-RF-RFD-C-erősített szerkezeti váz

SEMPERIT Direction Sport
190k/h sebességnél nagyobb sport kategóriájú személygépjárművek nyári gumiabroncsa

Semperit_Direction_Sport

Kiváló kezelhetőség: első osztályú termék
Az új Direction-Sport briliáns mintázatának köszönhetően kiválóan irányítható kritikus szituációkban. Különleges biztonságban érezheti magát használója.

Direction-Sport

- Körkörös központi minta elem
(optimális egyenes futást és precíz kormányozhatóságot biztosít)

- Kapaszkodó váll hornyok
(növelik a kanyarodási képességet nagyobb biztonságot adva még magas sebesség tartományban is)

-Modern lapos kontúr a magas sebesség és a kopásállóság érdekében

Technikai információk
A Semperit termékek közül a Direction-Sport mintázat a csúcs modell a nagy sebesség és biztonság területéli gumin.
Az ívelten kifutó váll-minta elemek nagy kanyar stabilitást adnak magas sebességnél is. A körkörösen futó közép minta megfelelő egyenes futást és precíz kormányozhatóságot biztosít.

Középső_minta_elem_és_váll_blokkok

Kiváló sportos jelleg és irányíthatóság
A gumiabroncs ultra modern futófelület kiképzése egyenletes talajfogást biztosít. Optimálisan oszlik el a talajra jutó erő a lapos övrendszernek (Flat belt) köszönhetően. Ezen eredmények következtéli gumiben jobban átvihetők a fékező, kanyarodó és gyorsító erőhatások az út felületéli gumire.

Magas sebességen is minden erőhatást képes optimálisan átvinni a Direction Sport gumiabroncs. A speciális keveréknek köszönhetően -használat során- a mintaelemek lassabban melegszenek, ami azt eredményezi, hogy a futófelület magas sebességnél is megtartja előnyös tulajdonságait.

Kitűnő vizes biztonság
A megnyerő forgásirányos mintázat 4 hosszanti és számos középre nyúló kereszt horonnyal ami az útviszonyoknak megfelelő sportos vezetéli gumis mellett is biztonságos haladást jelent.

Vízkivető_kapaszkodó_hornyok

A sok minta él és a szilika adalék megnyerő fékezési tulajdonságokat eredményez nagy sebességű fékezéskor még vizes útfelületen is.

Az új fejlesztéli gumisű Direction Sport gumiabroncs versenytársaihoz képest is hihetetlen úttartást és vezetéli gumisi élményt nyújt.Kategóriák
Gyártók