Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
20951 rendelés és 4105 boldog vásárló

Felni próba

   
Az ALCAR lemezfelni katalógus egy új lapon nyílik meg

Acélfelni katalógus

Az ALCAR alufelni próba egy új lapon nyílik meg

Alufelni próba   

 A felni próba használata:

1. Lépés
Az első lépésben válassza ki az autó gyártmányát, modelljét és a színét. Több, mint 100 autótípus és 1000 modell közül választhat, amit rendszeresen frissítenek a megjelenő új modellekkel.

 

2. Lépés
A második lépésben megnézheti a legszebb könnyűfém keréktárcsákat, amik az autójának megfelelő méretben rendelkezésre állnak. A program csak azokat a könnyűfém keréktárcsákat mutatja, amelyek alkalmasak az autójához. Így biztos lehet abban, hogy a választott keréktárcsa a kívánt méretben is létezik.

 

3. Lépés
A harmadik lépésben megnézheti autóját a választott alu felnikkel, és kedvére cserélgetheti őket. Ezen az oldalon technikai információk is rendelkezésre állnak az alkalmazható abroncsokról. Továbbá kinyomtathatja autója képét az újonnan felszerelt keréktárcsákkal és az összes hozzátartozó adattal együtt az utolsó (3.) oldalon

 

4. Lépés
A Gumisarok Webshop áruház termék katalógusa segítségével megkeresheti a kivánt felnit úgy, hogy a bal oldalon található gyorskeresés dobozba beírja a keresett felni méretét, márkáját, típusát vagy cikkszámát. Pl: EHY9 vagy Aez vagy 7x16 stb.

 

Megjegyzés: néhány "extrém" keréktárcsa-szereléshez az autón változtatások szükségesek. A részletek miatt kérjük, keresse fel a vevőszolgálatunkat.