UPC/EAN: 4034535441546

Egyedi kulcsos McGard kerékőr anya szett, mely tartalmazza a 4 kerékanyát és az 1 darab egyedi kódolású kerékőr szerelő fejet. Az anyák 10.9 keménységű krómozott kivitelűek. A gépjármű javasolt meghúzási nyomatékaival kell rögzíteni. A kerékőrök csak kézzel szerelhetőek, gépi kulcs használata károsodáshoz, töréshez vezet.

A csomag tartalmaz egy egyedi kódot, melynek segítségével újra rendelhető a kerékőr feje a gyártótól.

  • Kiszerelési infók

  • Rendelési egység: 1 csomag
  • Egységár: 1 csomag = 15,530Ft
  • Kiszerelés: 1 csomag / doboz
  •  4+1 darabos
  • Kiszerelési ár: 15,530Ft / doboz
  • Készlet infó

  • Készlet:3 doboz
  • Állapot:Aktív

Tulajdonságok

Anya magasság 35mm
Fej Védett fej - extra védelem

+ Extra védelem. Az "védett fej" egy olyan ráfogás gátlás, amit speciális forgó gyűrűvel érnek el csavarokon, kerék anyákon pedig egy extra domború pajzsos borítással, mely megakadályozza a kerékőr nem szabványos letekerését. Anyákon nem a kerékőr feje forog, hanem a ráerőszakolt leszedő fej vagy fogó szerszám fordul le a fejről.

Elsősorban szabadon hozzáférhető (lemezfelni) kerekekhez ajánlott a használata. A gyári Mcgard leszedő fej átmérője 29mm, tehát nem mindenhová fér be. Az ilyen csavar/anya magassága 2-3mm-re hosszabb a hagyományos kivitelhez képest.

Illesztés 60° kúp

A kötő elemek 60°-os kúpos felülettel illeszkednek.

Menet Ø M12

Metrikus 12mm-es menetátmérő

Menet sűrűség x1.25

1 menetfordulat alatt 1.25mm az emelkedés. 10 menet 12.5mm hosszúságon terül el.

Megfogás (mm) fej:21

21mm-es hatlapfejű dugókulcsal szerelhető


24154SL M12x1.25 35mm kúpos védőfejes McGard kerékőr anya

24154SL M12x1.25 35mm kúpos védőfejes McGard kerékőr anya

Kiszerelési ár:  15,530Ft / doboz

Minden rendben zajlott a vásárlás során, köszönöm szépen! ...

Értékelve Dávid szerint

Csak jót tudok írni,hirtelen kétszer is vásároltam náluk. Ráadásul másodszor nem volt éppen raktáron a rendelt termék,felhívtam őket míg telefonon ...

Értékelve Zoltán szerint
Gyártó: McGARD

McGard története 1959-re nyúlik vissza,amikor az amerikai Buffalo-ban a precíziós megmunkálás területén működő cég kormányzati szerződéseket kap a NASA-tól és a hadseregtől.1960-ban a cég tulajdonosa LD McCauley szabadalmaztatja a biztonsági anyát,hogy megakadályozza a felnik és a gumiabroncsok lopását. 1964-ben megalakul McGard, Inc.,1966-McGard nemzetközi szabadalmat kap a termék,és a mai napig piacvezetővé válik a prémium kategórás kerékőrök között.

A széles termékpalettának köszönhetően gyakorlatilag az összes autótípust lefedi a kínálat,legyen az csavar anya lemezfelni vagy alufelni.

A Mcgard termékeinél biztosak lehetünk a teljesen egyedi kódolásban,a prémium minőségű anyagok felhasználásában,és nem jelent többé gondot,ha elvesztjük a gyári leszedő fejet,mert minden termék egyedi sorszámot kap a gyártás során,aminek segítségével bármikor újragyártathatjuk,ha pótolnunk kell.