Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
39489 rendelés és 5179 boldog vásárló
Contact CST17 135/90R16 102M gumiabroncs
[Készlet: - darab raktáron]
[Kiszerelési egység:  (darab)]
[Egységár: 26,295Ft]
[135/90R16]

4019238490145
A termék jelenleg nem rendelhető Mások véleménye


CONTINENTAL

A Continental márka megszületése az 1800-as évek végére vezethető vissza. Az első világháborút követően a cég Németország első számú abroncs gyártójává válik, de napjainkra gyakorlatilag a világ első 3 vezető márkájává pozicionálta magát. Mára már számos iparágban fejt ki jelentős szerepet fejlesztéseivel, úgy mint az autóelektronika, és számos más ipari megoldások a járműgyártásban.

Mára a legtöbb Európában forgalomba kerülő gépkocsi gyárilag a prémium kategóriás Continental abroncsokkal kerül a megelégedett vásárlók körébe. Folyamatos fejlesztéseivel mind a biztonság,mind az energiatakarékosság területén vezető helyett vívott ki magának a prémium kategóriás abroncsok körében. A nyári gumik széles palettáján az Ecocontact a Premimcontact és a Sportcontact váltak közkedvelt termékekké, míg a számos téli gumi tesztgyőzelem tette piacvezetővé a TS 830 a TS 850 és WinterContact mintákat.

Rendkívűl széles választékot kínál mind a személyautó, mind a kisteher,mind a 4x4 SUV gumik piacán. A teljes garancia szolgáltatással nyugodtan autózhatunk még a legszélsőségesebb körülmények között is.

Termék jellemzők


További információért keresse fel a termék weboldalát.


Termék megosztása
Megosztás via E-mail Megosztás Facebook-on Megosztás Startlap-on Megosztás Twitter-en