Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21815 rendelés és 4126 boldog vásárló

Szezon:

Méret:Élvezze az alpesi teljesítményt egy lendületes gumiabronccsal

  • rövid fékút még vizes útfelületen is
  • precíz irányathatóság kis kormánymozdulatokra is
  • alacsony gördülési ellenálás, növelt futásteljesítmény
  • jó fékezhetőség

Ne vállaljon kockázatot !

Mindíg ügyeljen a megfelelő mintázati mélységre, mert ha a nyári gumiabroncsok profilmélysége 3 mm alá csökken, jelentősen megnő a fékút hossza és közel megnégyszereződik a vízre felúszás veszélye.

 

Fékezés 80km/h sebességről teljes megállásig, vizes útfelületen.

Fékezési teszt nedves úton

Semperit hatékonyságmegőrző technológia

Semperit indikátorok

Semperit teljesítménymutató (SPI)

Nagyobb biztonság a mintázati mélység folyamatos nyomon követésével.

SPI indikátor

Az elégtelen mintázati mélység növeli a vizre felúszás kockázatát és a fékút hosszát.

A teljesítménymutató (SPI) segít nyomon követni a mintázat kopását, és figyelmeztet, ha a profilmélység elérte a kritikus szintet.

SPI indikátor működése

Ha a mintázat eléri a 3 mm-es mintamélységet, akkor a WET+ szimbólum átváltozik WET- jelölésre. Ez a vizes körülmények között nyújtott teljesítmény csökkenésére hívja fel a figyelmet.

Ha a DRY+ szimbólum átváltozik DRY- jelölésre, akkor a profilmélység elérte a törvényileg előírt 1,6 mm-es mélységet. Ekkor az abroncsok azonnali cseréjére van szükség.

 

Semperit futóműgeometria-jelző (SAI)

Növelt gazdaságoság a hibásan beállított futómű felismerésével.

SAI indikátor

A rosszul beállított futómű rendellenes kopást eredményez a gumiabroncsok futófelületén, amely nemcsak az abroncsok élettartamát befolyásolja kedvezőtlenűl, de az üzemanyagfogyasztást is növeli. Ennek felismerésében segítenek a Futóműgeometriai-jelzők (SAI).

Az SAI indikátorok a futómű helytelen beállítását jelzik az első 2.000 km megtétele során. Ha a gumiabroncs mintázata eltérő mértékben kopik a belső és a külső vállakon, akkor érdemes a futóművet megvizsgáltatni egy szakemberrel.

SAI helytelen kopás

SAI megfelelő kopás

 
 


Kategóriák
Gyártók
Termék méretek