Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
39185 rendelés és 5174 boldog vásárló
RainSport 2 205/50R15 86V gumiabroncs
[Készlet: - darab raktáron]
[Kiszerelési egység:  (darab)]
[Egységár: 33,963Ft]
[205/50R15]


UNIROYAL

Az Uniroyal 1986-ban Belgiumban alapított cég, mely 1898 óta gyárt gumiabroncsokat, ezzel az első európai gumiabroncs gyártók egyike. Kezdetben az alapító, Oscar Englebert nevét viselte, majd 1958-ban csatlakozott az amerikai Uniroyal csoporthoz, az európai részleg 1979-től a Continental csoport tagja.

Az Uniroyal a Continental csoport egyik vezető gumiabroncs márkája. Az Uniroyal gumik fejlett gyártási technológiával készülnek, fejlesztésüknél különösen a vizes, csúszós útfelületen nyújtott teljesítményre figyelnek oda.

Az Uniroyal az "eső-abroncsok" gyártójaként ismert. Az "eső-abroncs" olyan abroncs, amely tulajdonságainak köszönhetően kiválóan ellenáll a vízencsúszás jelenségnek, és jó a tapadása nedves burkolaton is.

Termék jellemzők


További információért keresse fel a termék weboldalát.


Termék megosztása
Megosztás via E-mail Megosztás Facebook-on Megosztás Startlap-on Megosztás Twitter-en