Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21815 rendelés és 4126 boldog vásárló

2014. március 15-én lép hatályba a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről, azaz az új Ptk-nk, ami egy új fejezettel egészül ki, melynek címe: Az elektronikus úton történő szerződéskötés különös szabályai.
A fejezet rendelkezéseket tartalmaz arra vonatkozóan, hogy elektronikus úton történő szerződéskötés esetén milyen tájékoztatási kötelezettsége van annak a félnek, aki biztosítja a lehetőséget az elektronikus szerződéskötésre
 

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás

Regisztráció

A vásárló regisztráció során elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot.

Az előzetes regisztráció során rögzítésre kerülnek az adatkezelési nyilatkozatban meghatározott a vásárló azonosítására felhasználható személyes adatok. Regisztrálni csak a kötelezően kitöltött adatokkal lehetséges.

Az adatkezelési nyilatkozat a regisztráció melléklete.

Az álltalános rendelési szerződési feltételeket közvetlenül a Gumisarok Bt.-nek, mint eladónak leadott megrendelésnél kell elfogadni.

 

Rendelés

Rendelés csak előzetes regisztráció útján adható le webáruházunkban.

Az aktuális ÁSZF mellékletei, az elállás, a garanciális feltételek, az előzetes tájékoztatók, az adatkezelési nyilatkozat.

Rendelési szerződés aktuális állapota szabadon letölthető az minden vásárláskor a megrendeléshez kötötten a rendelési visszaigazoló emailben kerül rögzítésre.

A webáruház 6 db szabadon megadható címet biztosít minden vásárló számára, melyek közül egy kitüntetett a megrendelés alapértelmezett szállítási címe. A címek szabadon változtathatóak, de mindig az aktuális rendelésben rögzítettek. A címek megadásánál lehetőség van adószám és cégnév rögzítésére is.

A vásárló részéről történő utólagos szerződés módosításra, jellmezően cím módosításra az eladó még a rendelés végleges lezárása elött csak tartós adathordozón való visszaigazolás utján biztosít lehetőséget.

A vásárló alkalmanként vagy rendszeresen vásárolhat a Gumisarok webáruházban, melynek következő lépései vannak.

 

1. A termékek kiválasztása

2. A vásárlói kosár

3. A szállítási mód kiválasztása, szállítási költség tájékoztató.

4. A számlázási cím és adatok megadása, a fizetési mód kiválasztása és az álltalános vásárlási feltételek elfogadása, tekintettel az egyes fizetési módozatok különleges adatkezelési feltételeire.

5. Rendelés leadása

6. Rendelési állapot visszaigazolások

7. Rendelés átvétele, kiszállítás

8. Utólagos ügyintézések

 

A rendelések és azok feldolgozási állapotváltozásai a vásárló személyes beállítási oldalain bejelentkezés után szabadon hozzáférhetők.

Harmadik félnek a személyes adatok a szállítás bonyolítása érdekében átadhatóak.

Amennyiben a termék vásárlás a Gumisarok Bt. által üzemeltett üzlethelységben kerül átvételre, a szerződésre kiterjeszthető a boltban kiffügesztett vállalási szerződés.

Szavatosság, termék garancia

lásd garanciális feltételek


Frissítve: 2014.06.17