Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21815 rendelés és 4126 boldog vásárló
Szállítási információk

Szállításhoz az MPL vagy a DPD szolgáltatásait vesszük igénybe.

A szállítási idő a visszaigazolástól számított 2 munkanap.

A szállítás költségeit módozatonkánt és egyéb paraméterek alapján számítjuk ki. Alapesetben az alábbiak  közül választhatunk:

  1. Postai (MPL) vagy DPD szállítás (díj ellenében)
  2. Bolti átvétel (ingyenes)

A postai szállítás tömeg és érték függő, illetve befolyásolja a fizetés módja is. Általánosan elmondható, hogy ha előre fizetjük ki a termék árát a szállítási költségeink kivesebbek az árufizetéses (utánvét) módozattal szemben. Az árufizetés esetében külön díjjat számítunk fel. Érdemes tehát a többi variációt is áttekinteni.

Fizetési módok:

  1. Készpénz
  2. Bankkártyás fizetés (CIB, PAYU, PAYPAL)
  3. Előreutalás (bankszámláról bankszámlára)

A szállítási költség figyelembe vételekor az alábbi értékek irányadók, melybe beleértendő a szállítás és csomagolás ára is.

Szállítási költségek Bolti átvét Postapont Házhozszállítás
Előre fizetések (előre utalás, Bankkártyás) ingyenes 20.000Ft felett már ingyenes 150.000Ft felett ingyenes 50kg-ig
Árufizetés átvételkor (Utánvétel) ingyenes helyben fizetés 20.000Ft felett már ingyenes
csak utánvételi díj!
150.000Ft felett ingyenes 50kg-ig
Fizetési módok készpénzzel, bankkártyával készpénzzel, helyenként
bankkártyával

csak készpénzzel
(kivétel előre fizetés)

Ingyenes szállításkor nagyobb mennyiségű vagy értékű termék rendelésekor fenntartjuk a szállítási mód megváltoztatásának lehetőségét a minket terhelő szállítási díj mérséklése érdekében, melyet a megrendelővel egyeztetünk.

Amennyiben terméket helyez a kosarába a lehetséges szállítási költségekről az oldal alján tájékoztatást kap. A pontos költségkalkulációt az áruház a vásárlás folyamtában automatikusan elvégzi, mely a fizetési módozat és a szállítási mód kombinációjából keletkezik

Tömeg korlát esetenként 20-30kg, mely felett újabb csomagot generálunk. Ha a vásárolt termékek tömege meghaladja a 20 vagy a 30 kg-ot, akkor a határtömeget meg nem haladó egységekre bontjuk. Pl: 4db gumiabroncs összesen 35kg, akkor két önálló csomagban tudjuk postázni, melyre csomagonként kerül felszámításra a szállítási díj.


Bizonyos értékhatár feletti rendelés esetén a szállítási költséget a Gumisarok Bt. átvállalja.

A csomagolás (karton doboz, buborékos boriték, kötegelő) költsége egységesen 250Ft melyet a fenti táblázat már magában foglal.

A szállításért az MPL vagy a DPD felel.

Visszaküldés

A vásárló a terméket saját költségén visszaküldheti, további információért tekintse meg a vásárlási feltételeket.