Úgy tűnik, hogy a JavaScript nincs engedélyezve az Ön böngészőjében. Engedélyezze a javascript használatát, mert weboldalunk nem tud megfelelően működni a javascriptek használatának hiányában. Kattintson ide, hogy megtudhassa, hogyan kell engedélyezni a javascripteket a bőngészőjében

Gumisarok
21815 rendelés és 4126 boldog vásárló

Defekt javítás

Gumijavítás

Vállaljuk gumiabroncs és tömlő mindenféle javítását. Az esetek többségében azonnal megvárható a javítás.

Lapos gumi

Mindenki találkozhat lapos gumiabroncsal, aminek több oka is lehet. Legritkább esetben lesz a szeleptű, bár az is beragadhat olykor-olykor egy légnyomás ellenőrzés alkalmából.

Lehetséges hiba okok:

  • idegen test (szög) beékelődése a gumiabroncsba
  • oldalfalsérülés
  • szelephiba
  • felni-gumi perem illesztési hiba
  • viccelődés
  • felni sérülés

Nem minden esetben a gumiabroncs hibáját kell kijavítani. Tekintse meg felnijavítás oldalunkat.

Vulkanizálás

Alapvetően vulkanizálással javítjuk meg a sérült gumiabroncsokat, tömlőket. A ragasztás és a vulkanizálás között lényeges különbség van. A vulkanizálás szerves másodlagos kémiai kötésekkel (kén híd) rögzít, míg a ragasztásnak nem sok köze van a gumi kémiai szerkezetéhez. Javasolt legjobb megoldás a rugalmasság és megbízhatóság szempontjából a vulkanizálást választani.

Meleg vulkanizálás

A biztos eredmény elérése érdekében egyes sérüléseket érdemes meleg eljárással befoltozni. Ilyenkor hőre, nyomásra és időre van szükség. Előnye a felületi problémák látványos eltűntetése. Hátránya, hogy esetenként a javított terület retardálódásával jár. A művelet időigényes több mint 1 óra.

Hideg vulkanizálás

Általában tömlők és kisebb sérülések javítására használjuk. Gyors, de olyan javítások esetében alkalmazható, amelyeknél nem szempont a sérülési terület homogén gyors kitöltése. Tapaszok foltok gombák felhelyezése is ezzel történik.

Javítás technológiája


 

Szeglyuk defekt javítás


Alkalmazott javítóanyag: TECH®
Eljárások: Hideg-meleg javítás
Javítási módszer:  vulkanizálás
Cél eszköz: vulkanizáló termo prés
Javítóanyag típusok: gomba, (permacure) javító szál, köpeny tapaszok, tömlő foltok
A felcsiszolt javítási terület felületét  légzáró réteggel fedjük le
Javítási feltételek: 190km/h sebesség határig általában lehetséges, nagyobb sebességnél és extrém sérüléseknél a technológia szerint korlátozva!

 

Nincs még vélemény